Fira d'Indians. 8, 9 i 10 de setembre 2017 a Begur.
 
Fira d'Indians
Dilluns, 19 de Març de 2018 8, 9 i 10 de setembre 2017 castellano ◊ català
Divendres 8  ◊  Dissabte 9  ◊  Diumenge 10  ◊  + Info  ◊  Plànol
Els carrers i places de Begur acullen un mercat de productes d’ultramar, mostres d’oficis i actuacions musicals. La Fira s’obre amb la inauguració oficial per part d’autoritats polítiques i persones vinculades al món indià.

Cada any el divendres, primer dia de la Fira, en el fantàstic marc del pati de les Escoles Velles, ens ha acompanyat un figura estel•lar: Lucrecia, Chano Domínguez, Pepe Rubianes o Moncho. Els ritmes caribenys, amb grups cubans de renom internacional, com ara Barnhabana o la Máquina del Sabor, asseguren la gresca i la diversió del públic més exigent. Tampoc hi falten les havaneres ni els espectacles de carrer, amb recreacions de l'època indiana.

Tot això es complementa amb un seguit d’activitats culturals: exposicions, entrevistes, conferències, documentals o taules rodones, que analitzen i divulguen aquest llegat dels “americanos”.
DESCARREGA'T EL PROGRAMA

Activitats 2017 (català)
Actividades 2017 (castellano)
Activités 2017 (français)
Activities 2017 (english)

Llistat d’empreses privades que hi col·laboren | Agraïments info@firaindians.com Facebook de la Fira IndiansTwitter de Begur TurismeInformació de Turisme

     
Organitza
Ajuntament de Begur Turisme de Begur
Amb el suport de
Generalitat de Catalunya Diputació de Girona Girona Patronat de turisme Costa Brava
Patrocina
Ron Indians San Miguel Darnes Innovia Coptalia Moventis Font Vella Jodofi
 
Ache Gel Perelada Coptalia
Condicions legals ◊ Disseny